Search
Close this search box.

Kai Merckx vervangt Mattie en Marieke in de ochtend op Qmusic

Kai Merckx is normaal gesproken doordeweeks te horen in zijn avondshow op Qmusic. Maar sinds maandag is Kai Merckx elke ochtend te horen. Want de deejay neemt deze zomer de ochtendshow over, terwijl Mattie Valk en Marieke Elsinga vakantie vieren. Merckx doet dat overigens niet in zijn eentje. Hij krijgt hoervoor hulp van 112 Vandaag-presentatrice Kirsten Westrik, die als nieuwslezer en sidekick fungeert.

Foto: Ben Verveld

Kai Merckx: “De wekker zetten is geen straf als je het leukste vakantiebaantje van de wereld hebt. ‘s Avonds help je mensen met het afsluiten van hun dag, nu moet je er juist voor zorgen dat ze opgewekt met een bak extra energie aan de slag kunnen. Dat is het leukste wat er is.

Het is overigens niet de eerste keer dat Merckx het vaste ochtendteam van Qmusic vervangt. Dat deed hij tijdens eerdere vakanties ook al. Tom ven der Weerd neemt deze week de avondshow vanaf 19 uur voor zijn rekening.

Het Geluidje
In aanloop naar het radiospel ‘Het Geluid’ is vanaf deze week iets nieuws te horen. Elke ochtend om 7.30 uur speelt Qmusic ‘Het Geluidje’. Tijdens de junior editie van het radiospel krijgen alleen kinderen de kans om mee te raden. [RadioWereld.NL]