Luisteraar Qmusic wint 51.600 euro met Het Geluid (filmpje)

Het Geluid van Qmusic is wederom geraden. De 35-jarige Geert uit Ten Boer wist aan Mattie Valk en het hele team van de ochtendshow te vertellen dat het ging om ‘een blusdeken uit de houder trekken’. Geert krijgt van de radiozender 51.600 euro uitgekeerd.

Foto: Qmusic

“Nee dat meen je niet! Ik sta helemaal te trillen. En mijn collega’s en baas luisteren als het goed is ook allemaal mee.“, roept de overdonderde Geert wanneer Mattie hem vertelt dat zijn antwoord goed is. Na de vierde hint wist Geert het zeker. In doos 1 zat een pittig stuk cake en in doos 2 een pak melk. Hierna opperde Mattie dat de melk vast bedoeld is om de boel af te blussen.

Het heeft meer dan 10 weken en 491 foute antwoorden geduurd voordat het winnende geluid was geraden. Er zijn maar liefst vier hints uitgedeeld door de radiozender. Dit is het tweede Geluid van 2022. Eerder wist de 33-jarige Bertus uit Epe te raden dat het eerste geluid van dit jaar ‘het afstellen van een autostuur’ betrof. Hij kreeg daarvoor 18.400 op zijn bankrekening bijgeschreven. [RadioWereld.NL]