Qmusic experimenteert met nieuwe samenstelling middagshow

Qmusic heeft sinds deze week met een nieuwe samenstelling in de middag. Anton Griep is gestopt met nieuwslezen en nu als sidekick naast Domien Verschuuren te horen. Het nieuws in de middag wordt nu gelezen door Nathalie van Suijlekom.

Foto: video still stream

Het gaat hierbij om een experiment. “Het programma van Domien is continu in beweging en deze week is Nathalie als nieuwslezer naast Domien en Anton te horen in de show”, zo laat een woordvoerder van Qmusic weten aan RadioWereld.NL. Mocht de nieuwe samenstelling bevallen, dan wordt deze voortgezet.

Dat Qmusic Griep nu meer opschuift naar de rol van sidekick, is niet geheel onlogisch. Voor hij aan de slag ging als producer en nieuwslezer bij Qmusic presenteerde hij programma’s op het regionale commerciële station Simone FM in Noord-Nederland. [RadioWereld.NL]