Kermis FM voor de 15e keer van start in Tilburg

Vrijdag (21 juli) gaat de Tilburgse Kermis weer van start en daarom is ook evenementenzender Kermis FM weer in de lucht. Tien dagen lang komen weer diverse bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken. Het is voor het 15e jaar dat Kermis FM in de lucht is.

Foto: video still stream

Dit jaar komen onder andere Niels van der Veen (Radio 538), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2), Michiel Jurrjens (Kink), Herman Hofman (Radio Veronica), Bjorn Wilbers (Omroep Brabant), Domien Verschuuren (Qmusic), Anton Griep (Qmusic), Erik-Jan Rosendahl (Slam), Jarno van der Wielen (Slam), Bas van teylingen (Radio Veronica), Barry paf (100% NL) en Jordy Graat (Omroep Brabant) langs.

Naast bekende namen zijn er ook een flink aantal nieuwe talenten te horen.

In de regio Tilburg is Kermis FM te ontvangen op 105.9 FM. Daarnaast is het station ook grote delen van het land op DAB+ te ontvangen. MTVNL stelt hiervoor ruimte beschikbaar op haar netwerk op kanaal 7D.

Kermis FM is tot en met zondag 30 juli in de lucht. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten