Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kermis FM weer live vanaf de Tilburgse kermis

Vrijdag is de Tilburgse Kermis gestart en daarom is ook evenementenzender Kermis FM weer in de lucht. De komende dagen komen weer diverse bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken. Net als vorig jaar is Kermis FM weer in grote delen van het land op DAB+ te ontvangen.

Foto: video still stream

Dit jaar komen onder andere Lars Boele (Jumbo Radio en Qmusic), Jordy Graat (Omroep Brabant), Domien Verschuuren (Qmusic), Barry Paf (100% NL), Herman Hofman (3FM), Bas Menting (Radio 538), Mart Meijer (Radio 538), Michiel Jurrjens (Kink) en Niels van der Veen (Radio Veronica) langs om radio maken.

Naast bekende namen zijn er ook een flink aantal nieuwe talenten te horen.

In de regio Tilburg is Kermis FM te ontvangen op 105.9 FM. Daarnaast is het station ook grote delen van het land op DAB+ te ontvangen. MTVNL stelt hiervoor ruimte beschikbaar op haar netwerk op kanaal 7D. Kermis FM is daarmee de tweede zender die vrijdag van start is gegaan via digitale etherradio, want ook Grand Prix radio is nu op dit netwerk te vinden.

Kermis FM is tot en met zondag 31 juli in de lucht. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten