Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koos Postema op De Perstribune bij NPO Radio 1

Radio- en tv-presentator Koos Postema is zondag gast bij Jurgen van den Berg in het media- en sportprogramma ‘De Perstribune’, van 12.00 tot 14.00 uur bij Omroep Max op NPO Radio 1. Koos Postema is voor veel mensen één van de bekendste naoorlogse media-persoonlijkheden van Nederland.

Postema (89) presenteerde tientallen programma’s, maar werd vooral bekend door Klasgenoten en Achter het nieuws.

Op de radio presenteerde hij onder meer ‘Met het oog op morgen’, ‘Langs de Lijn’ en ‘Radio Tour de France’. Onder andere over dat laatste programma komt Postema op De Perstribune herinneringen ophalen.

Daarnaast is zondag op de slotdag van de Tour de France oud-wielrenner Gert Jakobs de sportgast in het tweede uur van De Perstribune. [RadioWereld.NL]