Formule 1 Dutch GP live op NPO Radio 1 en NPO 1

De Formule 1 Grand Prix wordt dit weekend in Nederland gereden. Gaat Max Verstappen in Zandvoort winnen? De race is live op en NPO Radio 1 en NPO 1 te volgen bij de NOS. Zaterdag zendt de NOS een ruime samenvatting en analyse uit van de kwalificatie van de race, vanaf 17.10 uur te zien op NPO 1. Zondagmiddag komt de NOS rechtstreeks vanuit Zandvoort vanaf 13.10 uur op NPO 1.

Still Ziggo

In de uitzending een voorbeschouwing op de race met reportages, interviews en aandacht voor de drivers parade en de volksliederen. Aanwezig zijn F1-analist Jan Lammers, coureurs Bent Viscaal, Rudy van Buren, Beitske Visser, Nyck de Vries en teambaas Frits van Amersfoort.

NPO Radio 1
En vanaf 15.00 uur live de Grand Prix van Zandvoort op NPO 1. Ook is de race rechtstreeks te volgen via de NPO Radio 1 in ‘NOS Langs de Lijn’. Het commentaar bij de race is afkomstig komt van Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen (TV/Online) en Louis Dekker en Bent Viscaal (radio). [RadioWereld.NL]

Still Ziggo