Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fleur Wallenburg na ruim half jaar terug op NPO Radio 1

Fleur Wallenburg was vrijdagmiddag na ruim een half jaar afwezigheid weer te horen op NPO Radio 1. De presentatrice nam als vanouds ‘Nieuws & Co’ voor haar rekening. “Wat was het heerlijk om hier weer te zitten, tot volgende week”, zei Wallenburg aan het eind van het programma.

Foto: NOS / Stefan Heijendael

Wallenburg was sinds begin dit jaar niet meer te horen op NPO Radio 1. Bij haar zoontje was acute lymfatische leukemie vastgesteld en werd hiervoor behandeld in het Prinses Máxima Centrum.

Dieuwke Teertstra, Mark Visser en Marco Geijtenbeek namen afgelopen maanden de honneurs waar. Teertstra was al vaste presentator van Nieuws & Co op vrijdag.

Met haar zoontje gaat het inmiddels een stuk beter. “Dus dat ik -zo’n 7 maanden na de diagnose- alweer een uitzending presenteerde, voelt als een enorme stap vooruit”, zegt Wallenburg op Instagram. “Het normale leven begint weer.” Voor komende week staat Wallenburg dan ook opnieuw in de programmering van NPO Radio 1. [RadioWereld.NL]