Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weekendduo’s vervangen ochtend- en middagshow op 3FM

NPO 3FM zet deze zomer twee weekendduo’s in om de ochtend- en middagshow over te nemen. Vanaf maandag (10 juli) zijn Mark van der Molen en Mai Verbij vier weken lang in de middag te horen, terwijl Sophie Hijlkema en Mart Meijer vanaf 24 juli de ochtendshow voor hun rekening nemen.

Vorig jaar zomer waren Van der Molen en Verbij als gelegenheidsduo in de ochtend te horen op 3FM. Sinds januari van dit jaar presenteren ze samen een show op zaterdag- en zondagmiddag.

Deze zomer gaat de wekker in elk geval niet vroeg, want ze vervangen vanaf maandag Barend van Deelen en Nellie Benner in de middag.

Ik heb er heel veel zin in”, laat Verbij in een reactie weten. “Normaal gesproken zie ik Mark maar twee dagen in de week, nu vier dagen. Ik moet me daar nog wel even mentaal op voorbereiden.

Veel items uit Barend & Benner blijven ook gewoon in de zomer te horen. “Want de luisteraar moet natuurlijk wel vast worden gehouden”, vult Van der Molen aan. “En we gaan ons spel meenemen wat we in het weekend doen: Rara, welke celeb heb ik gezien?

Vanaf maandag 7 augustus zijn Van Deelen en Benner weer terug in de middag op 3FM.

Twee weken daarvoor, vanaf 24 juli, gaan ook Rob Janssen en Wijnand Speelman op vakantie. De ochtendshow wordt dan gepresenteerd door Hijlkema en Meijer, die normaal gesproken in het weekend tussen 7 en 10 uur te horen zijn. Vanaf 21 augustus zijn Speelman en Janssen weer terug in de ochtend. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL