Search
Close this search box.

Mark van der Molen en Mai Verbij presenteren zomerse ochtendshow 3FM

Mark van der Molen en Mai Verbij presenteren deze zomer de ochtendshow op 3FM. Vanaf vrijdag (24 juni) nemen ze het stokje over van Sander Hoogendoorn tot waarschijnlijk de nieuwe programmering van 3FM in gaat. Eerder al maakte Hoogendoorn bekend dat hij zijn ochtendshow kwijtraakt.

Foto: video still 3FM

Van der Molen presenteerde tot begin deze maand de lunchshow op 3FM op vrijdag, zaterdag en zondag. De laatste twee dagen deed hij dat met Rámon Verkoeijen. Ook verving Van der Molen Hoogendoorn al eens in de ochtend.

Verbij presenteert normaal gesproken op NPO Radio 1 waar ze ‘De wereld van BnnVara’ voor haar rekening neemt en meewerkt aan ‘Dijkstra en Everblij ter plekke’. Ook presenteerde ze de vroege ochtendshow ‘Gaan’ op de publieke zender. Daarnaast was ze af en toe te gast in de ochtendshow van Hoogendoorn op 3FM als het over muziek uit Azië, zoals K-pop, ging.

Zon laten schijnen
We gaan proberen om de zon te laten schijnen, ook al is het een bewolkte zomer”, aldus Van der Molen maandagochtend op 3FM. ”Met Mai moet dat wel lukken, en ik ga daar ook mijn uiterste best voor doen.

In de nieuwe show gaan ze bijvoorbeeld op zoek naar het ideale vakantiepakket. ”We gaan op zoek naar dingen die mensen standaard meenemen op vakantie, niet je tandenborstel of een fles shampoo, maar iedereen heeft wel een ding dat ze standaard als goodluck charm in de auto ophangen of meenemen naar een bungalowpark.” Aan het eind van de inval-periode willen ze alle verzamelde spullen weggeven als hét ideale vakantiepakket.

Het nieuwe duo is negen weken lang in de ochtend te horen. Daarna start waarschijnlijk de nieuwe programmering van 3FM. Wie dan de ochtendshow gaat is ook nog niet bekend. Geruchten gaan dat dit Rob Janssen en Wijnand Speelman gaan worden. [RadioWereld.NL]