Retro Radio weer terug tijdens Dutch Media Week

Net als voorgaande jaren is ook dit jaar Retro Radio weer actief tijdens de Dutch Media Week. Vijf dagen lang maken bekende radiomakers programma’s met behulp van een originele mengtafel van Hilversum 3. De uitzendingen zijn live bij te wonen op in het LAB Mediaplein in de Gooische Brink te Hilversum.

Foto: video still Youtube

Het gaat om de eerste stereo mengtafel die van 1975 tot 1987 gebruikt werd. Het klinkt weer net als toen met onder andere Gerard Ekdom, Daniel Dekker, Ad Roland, Rob Stenders, Erik de Zwart, Tineke de Nooij, Ad Bouman, Will Luikinga en Jan-Willem Roodbeen.

Retro Radio is tot en met vrijdag (6 oktober) dagelijks tussen 12 en 18 uur te beluisteren via 192 Radio. Nieuw is dat de uitzendingen tussen 16 en 18 uur ook te beluisterteren zijn via Vintage Veronica op DAB+ en internet. [RadioWereld.NL]