‘Engelbewaarder’ nieuwe nummer 1 in Sterren NL Nederlandstalige Top 1000

‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker is dit jaar de nieuwe nummer 1 van de Nederlandstalige Top 1000 van NPO Sterren NL Radio. Het is tevens de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst die nog tot en met vrijdag wordt uitgezonden.

‘Kleine Jongen’ van André Hazes, die vorig jaar nog op nummer 1 stond, staat dit jaar op nummer 2. De volkszanger is het meest terug te vinden in de lijst, maar liefst 29 keer. Jannes staat op nummer 3 met ‘Zwevend Naar ‘t Geluk’. De Nederlandstalige Top 1000 is samengesteld met hulp van de kijkers en luisteraars van NPO Sterren NL.

De Nederlandstalige Top 1000 is tot en met vrijdag (6 oktober) elke dag tussen 6 en 19 uur te beluisteren op Sterren NL Radio, te ontvangen via DAB+ en internet. Daarnaast zijn de uitzendingen ook met beeld te volgen via NPO1 Extra. De presentatie is in handen van Marcel de Vries, Corné Klijn, Emilie Sleven en Jan Paparazzi. [RadioWereld.NL]