Slam Dance 1000 keert na jaar afwezigheid terug (Update)

Na een jaar te hebben overgeslagen, is de Slam Dance 1000 weer terug. In aanloop naar het ADE in Amsterdam zendt Slam gedurende twee weken de lijst met beste dancehits ooit uit. De afgelopen weken kon er gestemd worden voor de lijst.

Iedereen kent de klassiekers als Rhythm Is a Dancer van Snap, God Is A DJ van Faithless of Put Your Hands Up For Detroit van Fedde le Grand. Van legendes zoals Armin van Buuren en Tiesto tot aan nieuwe helden zoals Martin Garrix en Fred Again.., ze gaan allemaal voorbij komen in de Slam Dance 1000”, aldus de radiozender.

In 2021, toen de Slam Dance 1000 voor het laatst te horen was, voerde ‘Levels’ van Avicii de lijst aan, gevolgd door ‘Born Slippy’ van Underworld en ‘Freed From Desire’ van Gala.

De Slam Dance 1000 is dit jaar te horen maandag 2 oktober t/m donderdag 5 oktober en van maandag 9 oktober t/m donderdag 12 oktober tussen 7 uur en 19 uur.

Tijdens het ADE is Slam uiteraard ook van de partij. Vier dagen brengt het radiostation met nationale- en internationale livesets vanuit het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam. Luisteraars worden getrakteerd op interviews met ’s werelds beste DJ’s en Slam-reporters gaan op stap om verslag te doen van de tofste feesten.

Update
Dit jaar staat ‘God Is A DJ’ van Faithless bovenaan de Slam Dance 1000, gevolgd door ‘Levels’ van Avicii en ‘One More Time’ van Daft Punk. De complete lijst is hier te vinden.  [RadioWereld.NL]