Search
Close this search box.

Marcel de Vries van RADIONL naar Sterren NL Radio

Marcel de Vries vertrekt na 16 jaar bij RADIONL om aan de slag te gaan bij Sterren NL Radio. Bij de publieke digitale radiozender gaat hij vanaf 2 januari de dagelijkse ochtendshow presenteren. De Vries neemt het stokje over van Chantal Hutten, die het programma het afgelopen jaar presenteerde.

Foto: AvroTros Sterren NL

Op RADIONL presenteert De Vries momenteel ook de dagelijkse ochtendshow. Vrijdag 9 december is hij voor het laatst te horen op deze zender. Wie het stokje in de ochtend overneemt op RADIONL is nog niet bekendgemaakt.

Nieuwe uitdaging
De Vries heeft zin om bij Sterren NL aan de slag te gaan: “Toen AvroTros mij benaderde om voor Sterren NL een programma te komen maken, kwam dat voor mij op een goed moment. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, een andere omgeving. Na 15 jaar radio in de vroege ochtend ben ik verheugd om dat voort te zetten bij Sterren NL. Een prachtige zender die zich sinds de oprichting hard maakt voor Nederlandstalige muziek.

Joost Strootman, eindredacteur radio bij Sterren NL: “Fantastisch dat Marcel het presentatieteam van Sterren NL Radio komt versterken. We hebben de afgelopen tijd al veel stappen gezet om de zender nog beter te positioneren als de nummer 1 in Nederlandstalige muziek.

Naast de ochtendshow presenteren gaat De Vries zich ook bezighouden met de muziek op Sterren NL Radio en de vormgeving van verschillende radioprogramma’s van AvroTros.

De volledige programmering van Sterren NL Radio wordt op een later moment bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]