Tomorrowland One World Radio breidt uit in Zwitserland

Tomorrowland One World radio is sinds deze week ook in delen van Duitstalig Zwitserland te ontvangen op DAB+. Het radiostation heeft hiervoor een samenwerking gesloten met My105, dat al langer via digitale etherradio uitzendt.

One World Radio is een spin-off van het Belgische dancefestival dat elk jaar 400.000 bezoekers trekt. Het station brengt dan ook exclusieve DJ mixen, nieuwe dance tracks en de beste live sets uit 17 jaar festivalgeschiedenis.

Inmiddels is One World Radio al in Vlaanderen, Nederland en delen van het Verenigd Koninkrijk op DAB+ te ontvangen, alsmede in het Franstalige gedeelte van Zwitserland. Daarnaast is het station ook in delen van Roemenië op FM te ontvangen.

Nu breidt de dancezender uit naar het Duitstalige gedeelte van Zwitserland. One World Radio zendt hier via zeven lokale DAB+-netten uit, waardoor het te ontvangen is in grote steden als Zürich, Bern en Basel.

Momenteel wordt het internationale programma van One World Radio uitgezonden in Duits-Zwitserland. Binnenkort komen er ook programma’s vanuit Zürich. [RadioWereld.NL]