Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM deejays hangen spandoek op voor Songfestival op Mediapark

NPO 3FM deejays Jamie Reuter en Olivier Bakker hebben in ruim twee weken tijd 25.000 handtekeningen opgehaald voor hun petitie om zanger Joost Klein naar het Songfestival te krijgen. Of het helpt is de vraag. Er zijn ruim zeshonderd inzendingen dit jaar.

Hiermee hopen de 3FM deejays de selectiecommissie te overtuigen de onbekende Joost Klein te kiezen als de Nederlandse inzending voor aankomend jaar. Afgelopen vrijdag is de petitie gesloten.

Omdat de selectiecommissie van AvroTros niet beschikbaar was om de handtekeningen in ontvangst te nemen, hebben Jamie en Olivier een andere manier bedacht om de petitie voor de artiest te overhandigen. De selectiecommissie bestaat naast Twan van de Nieuwenhuijzen uit Carolien Borgers, Cornald Maas, Hila Noorzai, Jaap Reesema, Jacqueline Govaert en Sander Lantinga.

Jamie Reuter heeft op één van de routes naar het AvroTros-gebouw op het Mediapark een spandoek opgehangen voor het Beeld en Geluid gebouw aan twee vlagenmasten met een aantal namen van de mensen die een handtekening hebben gezet. Bekijk hieronder het filmpje.

Foto: Wessel de Groot

Ruim twee weken lang voerden Jamie en Olivier campagne om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen. Om de petitie een laatste beetje kracht bij te zetten, draaiden ze afgelopen week in hun NPO 3FM-programma ‘VoorAan’ (maandag tot en met donderdag van 22:00 tot 01:00) alleen maar Joost-muziek totdat de 25.000 handtekeningen waren behaald. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NPO 3FM | We want more (@npo3fm)