Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO 3FM start petitie om Joost Klein naar Songfestival te krijgen

Joost Klein moet naar het Eurovisie Songfestival 2024. Daarom lanceert het NPO 3FM-programma ‘VoorAan‘ van Powned een petitie om zijn droom werkelijkheid te laten worden.

Door zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen, hopen 3FM deejays Jamie Reuter en Olivier Bakker samen met de ondertekenaars de selectiecommissie ervan te overtuigen Joost te verkiezen tot de Nederlandse inzending van aankomend jaar. Via 3FM.NL/Joost kan iedereen de petitie ondertekenen.

Jamie Reuter: “Wij geloven dat Joost alles in zich heeft om Nederland op het Eurovisie Songfestival te kunnen vertegenwoordigen. Wij roepen dan ook iedereen op om de petitie te ondertekenen.

Olivier Bakker: “Het Eurovisie Songfestival is een viering van diversiteit en creativiteit en Joost past perfect in dat plaatje. Met de steun van het Nederlandse publiek hopen we de selectiecommissie te overtuigen dat Joost de juiste en enige goede keuze is.” [RadioWereld.NL]

Foto: NPO 3FM

 

2 reacties