Omroep Brabant rijdt weer rond in de Top 900 Stembus

De radio-uitzendingen van Omroep Brabant komen deze week weer vanuit de rijdende Top 900 Stembus. De deejays halen stemlijstjes op voor de jaarlijkse toplijst van Omroep Brabant.

Foto: Omroep Brabant

Voor een ‘behouden vaart’ kreeg de bus woensdagmorgen een watersaluut van de brandweer op het vliegveld van Breda International AirPort. Daarna reed de bus door naar Tilburg. De komende vijf dagen gaat de bus kriskras door de provincie.

De Top 900 wordt dit jaar voor de 12e keer uitgezonden. Sinds jaar en dag is het nummer “Brabant” van Guus Meeuwis de nummer 1. De lijst zelf is van 22 tot en met 29 september te beluisteren. Stemmen op de lijst kan nog tot komende zondag 23:59 uur op Omroepbrabant.nl. [RadioWereld.NL]

Foto: Omroep Brabant
Foto: video still