Zoek
Sluit dit zoekvak.

Acteurs krijgen radioprogramma op Omroep Brabant

Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!” Dat is volgens de regionale publieke omroep uit Brabant de rode draad van het nieuwe radioprogramma ‘Steef & Stoof’ op Omroep Brabant. Presentatoren Steef Cuijpers en Patrick Stoof zijn eigenlijk rasechte Brabanders maar wonen wel in Amsterdam. En dat doet wat met je…

foto: Omroep Brabant

De acteurs hebben met regelmaat heimwee naar Brabant. Ze brengen daarom de komende acht weken een ode aan de provincie waar ze opgroeiden. De luisteraars kunnen een radioprogramma verwachten met lekkere muziek, veel chauvinisme, slappe klets en leuke gasten. Dit zijn vaak mede-Brabanders die ook in de Randstad zijn beland.

Patrick Stoof uit Veghel is bekend als acteur en hij was ooit de mol in Wie is de Mol. Steef Cuijpers uit Eindhoven werkte jarenlang voor allerlei radiozenders is daarnaast ook acteur en comedian. Ze kwamen elkaar tegen op de set van de TV-hit Smeris.

Het radioprogramma Steef & Stoof wordt vanaf 12 juni iedere zondag uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur op Omroep Brabant . Ze vervangen hiermee het sportprogramma De Zuidtribune dat op zomerstop is. [RadioWereld.NL]