Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jordy Graat volgt Eefke Boelhouwers op bij Omroep Brabant

Radiopresentatrice Eefke Boelhouwers presenteert op donderdag 10 februari haar laatste radioshow op Omroep Brabant. Na ruim 20 jaar maakt ze een nieuwe stap in haar carrière. “Dat is spannend, maar ik ben ervan overtuigd dat er nieuwe avonturen op mijn pad komen”, aldus Eefke.

Foto: Omroep Brabant

Eefke begon 20 jaar geleden als stagiair. Ze was ook jarenlang regisseur bij het legendarische ‘Een Robbertje Bartol’ met Rob Bartol, om daarna in 2007 een eigen radioprogramma te krijgen. Sinds die tijd was ze onafgebroken te horen op de radio. Teamleider Maarten Kortlever: “Eefke hoort er echt bij. Bij ons én bij de luisteraar! Dat wordt wel even wennen straks.

Jordy Graat neemt het stokje over van Eefke. Jordy is al jaren te horen als invaller. Ook maakte hij samen met Christel op zaterdag een programma.

Jordy: “De luisteraar zal zich hopelijk snel weer thuis voelen in de middag. Het wordt keigezellig, met de allerbeste muziek.”

Vanaf maandag 14 februari is Jordy te horen tussen 13 en 16 uur met ‘Jordy Draait Door’. Hij maakt het programma van maandag tot en met donderdag (13 – 16 uur). Op de vrijdagen is Maarten Kortlever te horen met het nieuwe verzoekplatenprogramma ‘Bel & Bestel’.

Foto: Omroep Brabant

De laatste wijzigingen in de programmering zijn te horen op zondagmiddag. Jordy verhuist naar de doordeweekse dagen en stopt met zijn programma op zondag. Erik Werner gaat op die plek ‘Erik staat aan’ maken. Werner werkte in het verleden bij Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica. Hij was al een tijdje invaller bij Omroep Brabant. De zondag wordt afgesloten door Hubert Mol, met de terugkeer van het programma ‘Van Brabantse Bodem’.  [RadioWereld.NL]