Omroep Brabant Top 900: de mooiste liedjes door Brabant gekozen

Omroep Brabant gaat weer de Brabantse lijst der lijsten uitzenden. De ‘Top 900 van Omroep Brabant‘ is de regionale hitlijst met de allermooiste liedjes ooit gemaakt, samengesteld door Omroep Brabant en de luisteraars. Vanaf 2 september is het weer mogelijk om te stemmen op de muziek.

De lijst zelf is te horen van 17 tot en met 23 september op Omroep Brabant Radio tussen 6.00 en 19.00 uur, in het weekend tussen 9.00 en 18.00 uur.

Dit jaar wordt de elfde editie van de Top 900 uitgezonden. In de top 10 van 2021 stonden maar liefst 5 Brabanders. Guus Meeuwis, BZB en drie keer Gerard van de Maasakkers. Lukt dat dit jaar weer? Stemmen kan via omroepbrabant.nl./top900.

In de week van 5 september komen alle radio-uitzendingen vanuit een rijdende Top 900 stembus. In een speciale touringcar met ingebouwde radiostudio rijden de presentatoren door Brabant om meer aandacht hieraan te besteden. [RadioWereld.NL]