Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste regionale omroep start met eigen streamingdienst

Omroep Brabant heeft afgelopen woensdag als eerste regionale publieke omroep een streamingdienst gelanceerd. Op Brabant+ is onder meer de serie ‘Ministerie van Brabantse Zaken’ met Frank Lammers te zien.

Op de Brabant+ app van de streamingdienst kunnen gebruikers op dit moment gratis en reclamevrij naar series en documentaires van Brabantse bodem kijken. Ook kan er geluisterd worden naar de radiozender van Omroep Brabant.

Hoofdredacteur Renzo Veenstra: “Met de app spelen we in op de behoefte van onze kijkers om zelf te bepalen wanneer ze wat willen zien. Maar we willen ook nieuwe kijkers enthousiast krijgen voor onze programma’s. Het gaat om bekende titels, spannende én ontspannende series, interessante documentaires en natuurlijk veel Brabantse gezelligheid.

De nieuwe app is direct beschikbaar op telefoon en tablet. De uitrol naar smart tv’s is ook in volle gang. Maar Veenstra blijft verder kijken. “We lopen, als het even kan, graag voorop met nieuwe ontwikkelingen. En ja, we zijn er zeker trots op als eerste regionale omroep een compleet video-aanbod on demand in een app aan te kunnen bieden.” [RadioWereld.NL]