Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe ochtendshow met Jordy Graat op Omroep Brabant

Omroep Brabant radio start op maandag 10 juni met een vernieuwde radioprogrammering. Jordy Graat presenteert vanaf dan de nieuwe ochtendshow ‘Kei goeiemorgen!‘ tussen 6.00 en 10.00 uur. Hij volgt daarmee Koen Wijn op die vijf jaar ‘Wakker‘ heeft gepresenteerd.

Foto: Omroep Brabant

Het motto van Graat is vrolijk de dag beginnen met een goed humeur. Dat doet hij samen met producer Mark Versteden en nieuwslezer Niek de Vries.

Aangezien Jordy op zaterdag het bekende radioprogramma ‘Graat & De Laat‘ met Christel de Laat blijft presenteren, is er op vrijdagochtend een nieuwe presentator te horen: Caroline van der Eerden. Zij was eerder al nieuwslezer bij Omroep Brabant.

Koen Wijn mag binnenkort uitslapen. Hij neemt vanaf maandag 24 juni het tijdslot tussen 13.00 en 16.00 uur over van Jordy met ‘Wijn in de middag‘. [RadioWereld.NL]