Jeroen Drogt wordt invaller bij Radio Gelderland

Jeroen Drogt is vanaf maandag op invalbasis te horen op Radio Gelderland. Daar neemt hij deze week de middagshow van Irene ten Voorde over tussen 16.00 en 19.00 uur. Hij neemt dan samen met de luisteraars de dag door in ‘Thuis in Gelderland’.

Foto: video still

De deejay, toetsenist en pianodocent presenteerde sinds april 2022 ook programma’s in het weekend op Radio Veronica. Maar daar kwam begin deze maand een einde aan. Wel blijft Jeroen Drogt als invaller aan Radio Veronica verbonden.

Drogt was in het verleden naast Vintage Veronica ook te horen op XXL Stenders, het internetstation van voormalig Radio Veronica-zenderbaas Rob Stenders. Daarnaast presenteerde Drogt jaren lang de ochtendshow op de streekomroep Regio8, voorheen beter bekend als Optimaal FM, in de Achterhoek. Twintig jaar geleden was hij te horen op Hot Radio, een regionale commerciële omroep in het oosten van Nederland. [RadioWereld.NL]