Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Gelderland in het paasweekend back to the seventies

Radio Gelderland gaat in het paasweekend terug naar de jaren 70. Drie dagen lang zijn de grootste hits van toen te horen. Ook blikt de regionale publieke omroep terug op mooie en bijzondere herinneringen uit het verleden.

 

Wat speelde zich destijds af in het nieuws en hoe zagen de jaren 70 eruit? In het paasweekend wordt in iedere show de Seventies-Quiz gespeeld. In ‘De Hoop op Zaterdag’ spelen Jan de Hoop en Ad van Gameren het spel ‘Ontdek je plekje’ in Seventies-stijl.

En in ‘Gelderland Helpt’ is het tijd voor typische seventies. En in ‘Zin in Zondag’ keert Laurens Tijink terug naar plekken waar in de jaren zeventig natuurbranden verwoestend toesloegen. Is daar nu nog iets van te zien? Ook platen aanvragen is mogelijk op gld.nl/seventies. De jaren 70 zijn te horen van zaterdag 16 tot en met maandag 18 april op Radio Gelderland. [RadioWereld.NL]