Frank van Dijk presentator ochtendshow Radio Gelderland

Frank van Dijk wordt vanaf 3 januari 2022 de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio Gelderland. Hij neemt de microfoon over van Nieke Hoitink die het programma Goedemorgen Gelderland vijf jaar presenteerde.
Frank van Dijk presentator ochtendshow Radio Gelderland Voor Frank van Dijk is de Gelderse radiostudio geen onbekend terrein. De afgelopen jaren was hij al veel te horen in het radioprogramma Thuis in Gelderland en daarnaast is zijn stem te horen in verschillende promo’s en jingles.Frank kijkt vol enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging: “Al bijna 15 jaar sluit ik de dag af op de radio. En in plaats van het licht uit, doe ik het straks juist weer aan.

Voor mij is de ochtend het mooiste moment om radio te maken. Dus ik ben heel blij dat ik dit mag gaan doen. Mensen worden wakker en beginnen aan hun dag. En ik ben daar straks gewoon een onderdeel van. Samen opstaan met fijne muziek, het nieuws van die dag en zoveel mogelijk goede zin.

Vertrek Nieke Hoitink
Nieke vertrekt naar dagblad De Stentor om als verslaggever verder te gaan: “Dit waren vijf mooie jaren, waarin je voelt dat zoveel mensen dagelijks met je opstaan. En die luisteraar wil erop kunnen vertrouwen dat ze van jou horen wat ertoe doet die dag. Op 24 december ben ik voor het laatst te horen op radio, tot die tijd blijf ik de ochtendshow met veel overtuiging en plezier maken.” [RadioWereld.NL]

Foto: Jasper Lindner