Search
Close this search box.

Nijmeegse 4Daagse live bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland doet op radio en tv rechtstreeks verslag van de intocht van de 4Daagse in Nijmegen. Op vrijdag 22 juli worden alle wandelaars van het grootste wandelevenement ter wereld eindelijk weer met open armen ontvangen.

Na drie wandeldagen komen de wandelaars van de Vierdaagse op vrijdag 22 juli binnenstromen op de Via Gladiola om hun kruisje in ontvangst te nemen. De regionale publieke omroep is er van 14.00 tot 18.00 uur live bij aanwezig. Harm Edens en Linda Geerdink doen verslag van het spektakel. De intocht is live te volgen op Omroep Gelderland.

Intocht bij regionale omroepen
Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te volgen op TV Gelderland, maar ook op de televisiezenders zoals Omroep Brabant, RTV Oost en Omroep West.

Op zaterdag 23 juli om 17.15 uur is een korte samenvatting te zien van de intocht op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). [RadioWereld.NL]