Search
Close this search box.

Cindy de Koning krijgt eigen show op Radio Gelderland

Cindy de Koning is vanaf vrijdag wekelijks van 16.00 tot 19.00 uur te horen in haar eigen show ‘De Koning te Rijk‘ op Radio Gelderland. Een echt feel-good programma waarin Cindy de verbinding opzoekt met de luisteraar.

Foto: video still

De radiopresentatrice gaat onder andere wekelijks een lintje uitreiken aan iemand die voor een ander klaarstaat. Ook is royalty deskundige Rick Evers aanwezig. En er wordt Radio Bingo gespeeld oftewel bingo met een twist, want Cindy speelt het net even anders.

Cindy is dan ook geen onbekende op radio en tv. Ze maakte en presenteerde jarenlang programma’s voor Omroep Brabant. Ook was ze te zien in het NOS Regio Journaal. Ze wandelde meerdere keren met haar eigen radio wandelteam van 40 luisteraars de Nijmeegse Vierdaagse en deed mee aan de Alpe d’HuZes waar ze haar luisteraars volgde maar ook zelf geld inzamelde voor het goede doel.

Sinds 2020 presenteert ze het Gelders Nieuws op tv en daarnaast is ze bulletinlezer en invalpresentator op Radio Gelderland. [RadioWereld.NL]