Search
Close this search box.

Femke de Walle nieuwe stem op Radio Gelderland

Femke de Walle is sinds maandag als invaller te horen op Radio Gelderland. Drie weken lang vervangt ze Maarten Daam tussen 14 en 16 uur. Voor De Walle betekent de invalklus na ruim twee jaar een terugkeer op de radio.

Foto: video still TV Gelderland

De Walle was tot begin 2020 jaren lang te horen met een middagprogramma op Omrop Fryslân. Plotseling verdween ze echter van de zender. De Walle raakte overspannen en moest daarom noodgedwongen haar werk neerleggen.

Uiteindelijk keerde ze achter de schermen weer terug bij de Friese omroep, maar vorig jaar besloot ze toch helemaal te vertrekken. Dat was een besluit dat niet over één nacht ijs ging, zo vertelde De Walle zelf: “Radio maken is wel mijn ding. Ik mis het verschrikkelijk.

Aan dat gemis is maandag een einde gekomen in de studio van Radio Gelderland. “Na 2 jaar, 4 maanden en 104 dagen ben ik weer on-air op de radio”, schrijft ze op Instagram. En dat was best spannend. “Gezonde spanning”, voegt ze er snel aan toe. [RadioWereld.NL]