Search
Close this search box.

Dennis Ruyer vanaf vrijdag terug met Greatest Hits op Radio 538

Dennis Ruyer is vanaf vrijdag (1 maart) weer te horen op Radio 538. De deejay presenteert vanaf dan elke werkdag tussen 10 en 12 uur ‘Greatest Hits’. Daarmee keert niet alleen Ruyer terug, maar ook een oude programmanaam.

Foto: video still stream 538

Greatest Hits was het eerste programma dat Ruyer ooit presenteerde bij Radio 538 toen hij in 2000 voor het eerst aan de slag ging bij de radiozender. Greatest Hits groeide destijds uit tot het meest beluisterde programma van de Nederlandse radio.

Door de terugkeer van Ruyer en Greatest Hits komt er een einde aan ‘90’s @ Work’ om 10 uur. Lindo Duvall is vanaf vrijdag tijdens de lunch te horen op 538.

Zie ook: Radio 538 maakt nieuwe programmering bekend

Ruyer zwaaide in november vorig jaar af bij Radio 538. Het was de bedoeling dat hij bij Joe aan de slag zou gaan, maar de deejay kreeg twijfels. In januari werd bekend dat Ruyer toch niet bij Joe aan de slag ging, maar terugkeert bij Radio 538. [RadioWereld.NL]

Eén reactie