Riny Buijnsters ontvangt Media Diamant op Joop van den Endeplein

Op 15 juni wordt er weer een Media Diamant uitgereikt op het Joop van den Endeplein op het Media Park in Hilversum. Dit jaar mag autocue operator Riny Buijnsters de onderscheiding in ontvangst nemen.

Foto: mediapark.nl

Riny werd tijdens de opname van ‘Postcodeloterij: Eén tegen 100’ verrast door Caroline Tensen met het nieuws. Riny is al ruim 30 jaar een van de favoriete autocue operators van veel presentatrices en presentatoren en zorgt met zijn talent, inzet, passie en vakmanschap voor vertrouwen en rust op de studiovloer.

De Week van Talent
De uitreiking van de juryprijs vindt om 17.30 uur plaats op het Joop van den Endeplein tijdens ‘De Week van Talent‘ op het Media Park. Tijdens deze week wordt veel aandacht besteed aan bijzonder talent op het Media Park.

Op het Joop van den Endeplein is de hele week van alles te zien en te doen: grote talentportretten, foodtrucks en een escaperoom. Donderdagmiddag sluit de week af met de uitreiking van de Media Diamant.

Wat is De Media Diamant?
De Media Diamant is een onderscheiding voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet, die in hun vak uitblinken op Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. ‘De echte kanjers uit ons vak’ dus. De Stichting Media Diamant is in 2015 het leven geroepen om de continuïteit van deze prijs te waarborgen en heeft als streven om jaarlijks tenminste twee diamanten uit te reiken. [RadioWereld.NL]