Search
Close this search box.

Toine van Peperstraten terug op Radio Veronica: “Het voelt goed om weer terug te zijn”

Toine van peperstraten heeft zondagmiddag na 18 jaar zijn ‘comeback’ gemaakt op Radio Veronica als vervanger van Ronald Giphart. De sportpresentator en deejay was blij weer een programma te maken op het station. “Het voelt goed om weer terug te zijn.”

Foto: video still stream Veronica

18 Jaar geleden maakte ik mijn laatste programma op Radio Veronica”, aldus van Peperstraten. “2004: Voelde me als een kleine jongen in een snoepwinkel, mocht samen met mijn grote helden radio maken. Rob van Someren, Bart van Leeuwen, Kas van Iersel, Ferry Maat, wie zat er toen niet bij Radio Veronica?

We draaiden de beste 80s & 90s hits en in 2004 moest ik toen helaas stoppen. Ik werkte toen ook nog bij de NOS, de publieke, en tja ook bij de commerciële werken, dat is geen goed idee.

Eind vorige maand werd bekend dat Van Peperstraten terugkeert op Radio Veronica als invaller, ruim twee maanden na zijn noodgedwongen vertrek bij NPO Radio 1. Vanaf 18 juli neemt hij bijvoorbeeld vijf weken lang de ochtendshow voor zijn rekening.