Search
Close this search box.

Nieuwe jingles voor Stavermans Disco op NPO Radio 2 (audio)

Gijs Staverman presenteert sinds oktober vorig jaar elke vrijdagavond ‘Stavermans Disco’ op NPO Radio 2. En bij een nieuw programma horen natuurlijk nieuwe jingles. Capital of Media kreeg de opdracht om deze te maken.

In Stavermans Disco worden elke week niet alleen de bekende disco & dance hits gedraaid, maar ook veel remixes. “Die remixen inspireerden het Capital of Media-team om hetzelfde te doen met de jingles. Na de oorspronkelijke opdracht hebben we ook remixes gemaakt van alle tracks“, vertelt Capital of Media Music Director Pim Kilian. Het resulteerde in een jingle pack bestaande uit 8 ID’s en een openingstune.

Gijs Staverman over het nieuwe jinglepakket: “Stavermans Disco op NPO Radio 2 is opbeurend, energiek en vrolijk: de perfecte start van je weekend op vrijdagavond. Capital of Media is erin geslaagd een pakket te maken dat perfect past.

In het verleden maakte Capital of Media ook al de jingles voor Gijs 2.0 op NPO Radio 2. Ook maakte het bedrijf vorig jaar nieuwe jinglepakketten voor BNR en het Vlaamse Topradio. [RadioWereld.NL]