Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Caroline Brouwer vanaf volgende week terug naast Rob Stenders op Veronica

Caroline Brouwer keert vanaf maandag 1 juli terug als sidekick van Rob Stenders tijdens ‘De Bonanza’ op Radio Veronica. Dit maakte ze maandagmiddag zelf bekend in het programma. “Ik heb voor het eerst in m’n leven een grote verbouwing gedaan en ga weer lekker radio maken.

Foto: video still

Brouwer zwaaide half december af bij Radio Veronica. “Ik ben sowieso tot het voorjaar pleite”, zei ze destijds. Tijdens haar sabbatical had ze het onder meer druk met de verbouwing van haar huis.

Het was de bedoeling dat ze in maart weer aan de slag zou gaan bij Radio Veronica, maar ook na de twee maanden lange vakantie van Stenders keerde ze begin april niet terug aan zijn zijde. Toen liet ze weten dat haar verbouwing “vet uitgelopen” was. Je moet ook nog onderhandelen met de leiding geloof ik”, voegde Stenders daar aan toe. Ook verdween ze uit het overzicht van deejays op de website van Radio Veronica.

Die onderhandelingen lijken nu eindelijk afgerond te zijn, want maandag 1 juli keert Brouwer terug. “Ik weet niet of jij er klaar voor bent, maar ik ben er klaar voor. Nog zeven nachtjes slapen”, zei ze maandag. [RadioWereld.NL]

3 reacties

  1. Bah iedereen die verstand heeft van muziek wordt er uitgegooid en deze komt nog terug ook.
    Kan ze weer dom lachen dwars door de weinige muziek heen in het steeds dieper zinkende programma van Rob Stenders .

  2. Heel blij dat de mooiste lach van de radio weer terug komt, verheug me op Caroline weer naast Rob 🙏🏼😅