Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jurgen van den Berg maakt uitstapje naar NPO Radio 5

Jurgen van den Berg is deze week niet alleen op NPO Radio 1 te horen, maar ook op NPO Radio 5. Hij neemt deze week de ochtendshow van Bert Haandrikman over. “Bert is er deze week niet, want die is druk aan het oefenen voor de Vierdaagse. Vandaar VdB hier achter de schuiven.

Foto: video still

Voor Van den Berg betekent het dat na ruim 2,5 jaar de wekker weer vroeg gaat om radio te maken. Tot eind 2021 presenteerde hij namelijk elke ochtend het Radio 1 Journaal.

Sinds januari 2021 presenteert Van den Berg elke maandag tot en met donderdag tussen 14 en 15.30 uur ‘Villa VdB’ op NPO Radio 1. Ook dit programma presenteert hij deze week.

Deze week is sowieso de week van de invallers op NPO Radio 5. Zo vervangt Jan Paparazzi Hans Schiffers tijdens de ‘Arbeidsvitaminen’, terwijl Henkjan Smits in plaats van Bert Kranenbarg tijdens ‘Bertop5’ te horen is. [RadioWereld.NL]