Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Noord 3 dagen lang in het teken van de jaren 60

Radio Noord gaat drie dagen lang terug naar de tijd van hippies, Woodstock en flower power, maar ook van de Koude Oorlog, de Cubacrisis en de bouw van de Berlijnse Muur, oftewel de jaren ’60. Tot en met zondag draait de Groningse omroep uitsluitend muziek uit dit decennium en wordt teruggeblikt op bijzondere gebeurtenissen en modetrends.

Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen met het 60’s muziekspel, waarbij luisteraars moeten raden hoe een bekende hit verder gaat. De winnaar mag kiezen uit een paar Beatles-sokken of een paar Rolling Stones-sokken.

Op zaterdag is op Radio Noord in ‘Noord & Ommeland’ en ‘Café Martini’ elk uur een optreden van een Groningse artiest of band. Ze brengen een sixties-cover en vertellen hoe de sixties invloed hebben gehad op hun muziek.

Top 66 van de jaren 60
Op de laatste dag van het sixties-weekend draait Stephan Kosters vanaf 12 uur de 66 beste platen uit dit decennium. Nummers aandragen kan via de website van RTV Noord. [RadioWereld.NL]