Edwin Pasveer na 5 maanden terug in de ochtend op Radio Noord

Luisteraars van Radio Noord stond woensdagochtend een verrassing te wachten. Na vijf maanden afwezigheid was Edwin Pasveer weer te horen op de Groningse regionale omroep. “Een nieuwe maand, een vertrouwd geluid. Heel voorzichtig maak ik je de komende tijd weer wakker in de ochtend. Nog niet elke dag, maar ik ben terug.

Foto: video still stream

Pasveer zat de afgelopen maanden oververmoeid thuis. “Het was begin januari dat de benzinetank leeg was. Ontzettend moe, geen energie, veel mensen zullen het wel herkennen denk ik. Ik dacht dat het mezelf niet zou overkomen, maar het overkomt je dan kennelijk toch.

Nu keert Pasveer voorzichtig terug in de ochtend op Radio Noord. “Ik ben er volgende week donderdag weer en zo gaan we het opbouwen.

Pasveer was de tweede presentator van Radio Noord die sinds begin van dit jaar thuis zat. Ook Karel Oosterhuis was ruim vier maanden niet te horen op zender. Hij keerde begin mei weer terug. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten