Search
Close this search box.

Radio Noord komt met vierde editie Grunneger 1000

Radio Noord pakt voor het vierde jaar op een rij van kerst tot en met oudejaarsdag uit met de Grunneger 1000. In deze lijst is plek voor diverse muziekstijlen, zowel internationaal, nationaal als regionaal. Van Rooie Rinus & Pé Daalemmer tot The Rolling Stones en van Jannes tot Simon & Garfunkel.

Logo: RTV Noord

Vanaf maandag 27 november kan er weer een week lang gestemd worden voor de lijst van de Groningse regionale omroep via de website van RTV Noord.

Vorig jaar luidde Ede Staal het jaar uit met ‘Het het nog nooit zo donker west’, waarmee hij in 2022 ook al op nummer één eindigde. Zijn klassieker werd verkozen boven ‘De Vief’ van Arno van der Heyden & Trio Put, dat als tweede eindigde en Alex Vissering met ‘De groanrepubliek’ die met ‘De roos’ op de derde plek eindigde.

Op Eerste Kerstdag om 06 uur gaat de Grunneger 1000 van start. De lijst wordt dit jaar opnieuw gepresenteerd door Eric Bats, Edwin Pasveer, Hans Waalkens en Karel Oosterhuis. De uitzendingen zijn niet alleen via radio Noord, maar ook via TV Noord te volgen. [RadioWereld.NL]