Search
Close this search box.

Week van de jaren 80 vanaf maandag op Radio Noord

Radio Noord gaat vanaf maandag (25 april) terug naar de jaren ’80. Een week lang draait de publieke regionale zender voor Groningen uitsluitend muziek uit dit roemruchte decennium. De week wordt afgesloten met de Top 80 van de Jaren 80.

Tijdens de ‘Week van de jaren 80’ is niet alleen muziek te horen uit de jaren ’80, maar wordt er ook teruggeblikt op deze periode. Wat hield Groningen bezig? Wat was het nieuws? En wat was toen nog heel gewoon, maar nu niet meer?

Op zondag 1 mei sluit Radio Noord de Week van de jaren 80 af met de Top 80 van de jaren 80. Vanaf 11 uur zet Stephan Kosters de populairste hits uit dit decennium op een rij. Stemmen voor de lijst kan nog tot zaterdag 30 april via de website van de omroep.

Daarnaast organiseert RTV Noord op zaterdag 30 april een speciaal 80’s feest in de Tibbe in Sappemeer. De muziek wordt die avond gedraaid door bekende (oud) Radio Noord-presentatoren. [RadioWereld.NL]