Search
Close this search box.

Radio Veronica trekt met Overstapbus het land in

Radio Veronica start dinsdag (8 maart) met de Overstapweken. Gedurende twee weken trekt een speciale Overstapbus met het team van de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’ door het land om zoveel mogelijk radio’s op Veronica te krijgen.

Foto: Ben Houdijk

Luister jij in de auto altijd naar Radio Veronica, maar staat ‘ie op je werkplek op een andere zender? Schakel dan de Overstapbus in om al je collega’s over te laten stappen naar Radio Veronica!”, aldus de radiozender.

Wie laat weten aan Veronica dat de radio op het werk op een andere zender staat, maakt kans dat Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen of Florentien van der Meulen langskomt op de werkplek om de radio over te zetten.

Iedere ochtend is de Overstapbus ook ergens in het land te vinden. Wie de bus ergens ziet staan en de autoradio op Veronica heeft staan, maakt dan kans op een Radio Veronica-prijzenpakket en de exclusieve ‘Ik ben een overstapper-sticker’.” [RadioWereld.NL]