Thijs Meeuwsen gestopt met nachtprogramma Veronica, verhuist naar vrijdagavond

Opnieuw veranderingen bij Radio Veronica. Thijs Meeuwsen is na amper drie maanden gestopt met het nachtprogramma. Voortaan is hij op vrijdagavond te horen in plaats van ‘Soundz Live’. Het programma met veel live muziek is geschrapt uit het schema.

Foto: video still

Soundz Live was sinds begin 2022 jaar elke vrijdagavond te horen op Radio Veronica. Aanvankelijk presenteerde Carsten van Dijk het programma, later nam Frank van der Lende het stokje over. Sinds enkele weken is Van der Lende echter tijdelijk in de ochtend te horen, nadat Veronica de stekker trok uit de ochtendshow van Rick van Velthuysen.

Van der lende is hierdoor gestopt op vrijdagavond en zondagmiddag. De zondag is overgenomen door Maurice Verschuuren, terwijl op vrijdagavond een streep door Soundz Live is gezet en Meeuwsen te horen is.

Mijn nachtdienst tussen 12 en 2 uur zit erop en ik ben er voortaan op vrijdag”, zo legde Meeuwsen afgelopen vrijdagavond uit. Het combineren van een nachtshow met de vrijdagavond was volgens de deejay niet te combineren. “Ik werk er ook nog naast en wil mijn show goed voorbereiden.” Begin deze week was daarom ‘Nachtboek’ voor het laatst te horen op Veronica. De uren worden nu gevuld met non-stop muziek. [RadioWereld.NL]