Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob Stenders terug op Radio Veronica: “Ik heb er weer zin in”

Rob Stenders is na twee maanden afwezigheid terug op Radio Veronica. “Ik heb er weer zin in”, zo vertelde hij aan het begin van zijn programma ‘De Bonanza’. Helemaal topfit was de deejay echter niet.

Foto: video still stream

Ik heb ook een beetje energie proberen te sparen, ik hoop dat dat gelukt is, ik ben alweer koortsig en m’n stem is alweer bijna weg, dus dat lijkt me een hele goede start,” vertelde Stenders aan het begin van zijn eerste programma.

Stenders zwaaide begin februari af bij Radio Veronica en werd vervangen door Niek van der Bruggen, die hiermee terugkeerde op het oude nest. De komende periode blijft Van der Bruggen op vrijdagmiddag tussen 16 en 18 uur te horen.

De eerste plaat die Stenders draaide was ‘The Bitch Is Back’ van Elton John, wat gelijk een bruggetje was naar zijn vertrouwde sidekick Caroline Brouwer, die niet aanwezig was. Vorige week meldde RadioWereld.NL al dat Stenders het bij zijn start waarschijnlijk opnieuw zonder haar moest doen.

Telefonisch liet Brouwer nogmaals weten dat haar verbouwing flink is uitgelopen en dat ze in mei terug hoopt te zijn. “Je moet ook nog onderhandelen met de leiding geloof ik”, vertelde Stenders, wat gelijk verklaart waarom Brouwer van de website van Veronica is verwijderd. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. “Ik heb er weer zin in”. De vraag bij Rob is altijd “Voor hoe lang?”