Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tim, Niels, Rick en Florentien draaien warm in de ochtend op 538 (audio)

Tim Klijn, Niels van Baarlen, Rick Romijn en nieuwslezer Florentien van der Meulen hebben maandagochtend een proefuitzending gemaakt op Radio 538. Wanneer het huidige ochtendteam van Veronica officieel van start gaat op 538 is nog niet bekendgemaakt, al leken de heren er op te hinten dat dit volgende week al is. “Eerder dan je denkt.

Foto: video still stream

Dit zijn je nieuwe vrienden: Tim, Niels, Rick en Florentien. Dit is de 538 Ochtendshow.” Compleet met jingles ging het toekomstige ochtendteam van Radio 538 om 7 uur van start. “Onaangekondigd zien we hier opeens even neer geland”, aldus Tim aan het begin van de uitzending.

In april werd bekend dat Wietze de Jager en Klaas van der Eerden na 1,5 jaar stoppen met de ochtendshow op Radio 538. Zij dragen het stokje over aan Tim, Niels, Rick en Florentien die de overstap maken van zusterstation Veronica. Ook producer Niels van der Veen verhuist mee.

Wanneer Tim, Niels, Rick en Florentien precies starten op Radio 538 is nog niet officieel bekendgemaakt. Tijdens de proefuitzending werd regelmatig gehint op “eerder dan je denkt. We zitten hier niet om over een half jaar pas te beginnen.” Daarnaast leek het team afgelopen week op Radio Veronica al te hinten op dat ze deze week al voor het laatst te horen zijn op de zender. Een woordvoerder van Talpa wilde vorige week hierover echter niets kwijt.

Volgende week weer?”, vroeg Tim aan het einde van de proefuitzending op 538, wat Niels een goed idee vond. “Doen we dat”, besloot Tim. Luister hieronder naar het begin en einde van de proefuitzending. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten