Search
Close this search box.

538 Report: ‘Evers Staat Op’ bij Bauer

Edwin Evers en zijn team zullen komende vrijdag gaan logeren bij Frans Bauer. De zanger heeft ochtendteam van 538 uitgenodigd om een nachtje in huize Bauer in Fijnaart te komen slapen. Na een nachtje heerlijk geslapen te hebben (of niet), zal Edwin zaterdag zijn radioprogramma vanuit de woonkamer van Frans en Mariska gaan presenteren.

Het balletje kwam aan het rollen nadat Edwin afgelopen vrijdag met Frans belde om te vragen hoe het nu met zijn nieuwe programma bij Talpa zat. Frans vertelde daarop dat er plannen waren om een aantal fans bij het te laten slapen. Edwin kwam toen op het idee om zelf eens bij de Bauertjes te gaan slapen. Het hele gesprek is hier te horen.

Edwin en zijn team zullen overigens niet als enigen gaan logeren bij Frans. In het kader van de nieuwe Frans Bauer CD “Om van te dromen”, geeft Edwin deze week in zijn radioprogramma zes slaapplaatsen weg bij Frans Bauer. Het team van “Evers Staat Op” gaat vrijdagavond met Frans Bauer mee naar zijn optreden in de Maaspoort in Den Bosch. Na afloop slapen ze bij Frans thuis in de logeerkamer. Tijdens de speciale uitzending zal Frans Bauer een aantal nummers van zijn nieuwe CD zingen.

Superprijs
Donderdag maak je tussen 14 en 16 uur weer kans op de Superprijs. Deze week maak je kans op een week naar Los Angeles, waar je de ultieme Batman belevenis gaat meemaken. Samen met een vriend of vriendin verblijf je zes nachten in een luxe hotel midden in Los Angeles. Ter plaatse krijg je toegang tot een pretpark waar Gotham City is nagebouwd. Daarnaast heeft 538 een huurauto voor je klaar staan, zodat je op je gemak Los Angeles, Hollywood en de omgeving kunt gaan verkennen. Veder krijg je ook nog 500 euro zakgeld mee.

Maandag, dinsdag en woensdag maak je bij “Wie van de drie is het nie” kans op een Batman Begins rugzak, met daarin onder andere de DVD Batman Begins en een thermomok.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
De programmering van 538 was vorige week bijna geheel in de ban van vakantiegangers en zieken. Zo was Jeroen Nieuwenhuize de hele week afwezig in verband met rugklachten. Hij werd dan ook vervangen door Barry Paf. Begin vorige week waren ook Lindo Duvall en Tim Klijn afwezig. Zij werden vervangen door Menno de Boer en Dennis Ruyer.

Menno had het overigens helemaal druk, want hij verving ook nog Dennis Verheugd, die eveneens thuis zat vanwege een gebroken vinger.

Rick van Velthuysen was afgelopen week op vakantie. Oorspronkelijk zou hij vervangen worden door Jeroen Nieuwenhuize, maar omdat die plat op bed lag, werd hij vervangen door Jurjen Gofers.

Naast Rick waren ook Jens Timmermans en Niels Hoogland op vakantie. Zij werden vervangen door Erik Werner en Lindo Duvall. Juize werd afgelopen zondag overgenomen door Yes-R.

Vrijdag komt Stef Bos Live38 spelen in ‘Evers Staat Op’. Later deze maand volgen nog Julian Thomas (11 november), Gavin Degraw (14 november) en Lange Frans & Baas B (25 november).

De Schijven
Alarmschijf: Mariah Carey ft. Jermaine Dupri – Get your number
Dance Smash: Ferry Corsten – Fire
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (4) Robbie Williams – Trippin’
2 (2) James Blunt – You’re beautiful
3 (3) Sugababes – Push the button

Het was overigens een unieke week in de Top 40, want nu alleen de top 3, maar de gehele top 8 was stationair.

De Klapperrr van de week: Anastacia  met “Peaces of a dream” op nummer 23.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.