Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiopresentator Jeroen Latijnhouwers wordt presentator bij NOS Sport

Radiopresentator Jeroen Latijnhouwers is aankomende zomer één van de presentatoren van de programma’s ‘NOS Studio Sport’ en het ‘NOS Sportzomerjournaal’, de langere versie van ‘NOS Sportjournaal’ in de zomer. Ook Suse van Kleef, voetbalcommentator en presentator van ‘Langs de Lijn’ op NPO Radio 1, is komende zomer voor de NOS op tv te zien.

Foto: Still YouTube

Het gaat om een aanstelling voor de drukke sportmaanden juni, juli, augustus en september. De eerste uitzending met Jeroen Latijnhouwers staat voor eind juni op het programma.

Ik heb er zin in, zoveel zelfs dat ik mijn radiowerk tijdelijk op een lager pitje zet“, geeft Jeroen Latijnhouwers aan. “Dat heb ik nog niet eerder gedaan maar deze keer wel. Sport is een rode draad door mijn leven: als beoefenaar, als liefhebber en ook vakmatig. Ik heb een aantal jaar als sportjournalist gewerkt en het is meer dan leuk die tijd een kort vervolg te geven.

Jeroen Latijnhouwers startte zijn carrière in 1997 als presentator bij RTL Nieuws, In 2003 ging hij naar Editie NL en in 2014 naar Hallo Nederland. Hij was ook als nieuwslezer te horen bij Radio 538 en Radio Veronica. Daarnaast presenteerde hij enige tijd de middagshow op Radio M Utrecht. Momenteel is hij nieuwslezer bij Qmusic en het ANP en presentator bij Radio West. [RadioWereld.NL]