Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wietze en Klaas zaterdagavond in Het Jachtseizoen op SBS6 (filmpje)

Radio 538-ochtenddeejays Wietze de Jager en Klaas van der Eerden zijn zaterdagavond (27 mei) te zien in ‘Het Jachtseizoen’ op SBS6. Hierin moeten ze vier uur lang uit handen proberen te blijven van de mannen van StukTV.

Foto: video still

Met behulp van een bus vol geavanceerde technologie gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns op zoek naar het duo. Wietze en Klaas mogen daarbij alles uit de kast trekken om niet gepakt te worden.

Er zijn uiteraard regels. Zo krijgen ze bij de start 20 minuten voorsprong en mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers.

Wietze en Klaas proberen de mannen van StukTV om de tuin te leiden door onder meer van tevoren al een interview met Coen Swijnenberg op te nemen, die dan op de opnamedag twee maanden geleden, tijdens zijn lunchshow op 538 werd uitgezonden. Ook krijgen ze hulp van Bas Smit.

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views op YouTube. Ook de tv-versie scoort tot nu toe zeer goed. Seizoen 2 behaalde een gemiddeld marktaandeel van 23,5% en trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers per aflevering. Vorige week zaterdag was de aflevering met Kees Tol en Edsilia Rombley goed voor 676.000 kijkers, wat goed was voor de zesde plaats in de kijkcijfers top 25.

Het Jachtseizoen in zaterdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)