Roparunradio dit weekend weer landelijk op DAB+

Ook dit jaar is Roparunradio weer in de lucht om verslag te doen van de Roparun. Tot en met Tweede Pinksterdag (29 mei) 20 uur is het station weer te ontvangen via diverse lokale FM-frequenties, alsmede via het DAB+-netwerk van MTVNL (7D).

Foto: RadioWereld.NL

Het is alweer voor de 32e keer dat de Roparun georganiseerd wordt. Duizenden mensen nemen deel aan de non-stop estafetteloop, vanuit Twente naar Rotterdam, om geld in te zamelen. Met dit geld probeert Stichting Roparun het leven van mensen met kanker waar mogelijk draaglijker te maken.

Voor Roparunradio staan veel verslaggevers op de route om het evenement van start tot finish te verslaan. In de studio ontvangen de presentatoren verschillende gasten die praten over de goede doelen die Stichting Roparun ondersteunt. Ook is het bekende item ‘de Rode Draad’ weer terug, waarin het station verschillende telefoons op de route uitdelen die we op ieder willekeurig moment kunnen bellen. Als een telefoon is gebeld, geeft het team deze door aan een ander team.

Op maandag zendt Roparunradio de hele dag uit vanaf de Coolsingel in Rotterdam met veel live updates en de allermooiste classics & hits.

Roparunradio is naast het DAB+-netwerk van MTVNL ook te ontvangen via de FM-frequenties van Exxact Barendrecht, Radio Hoeksche Waard, Klokradio, AAFM, Atos Radio, Papendrecht FM, RTV Albrandswaard en Omroep Tholen. Op zaterdagmiddag en maandagmiddag geeft ook Radio Rijnmond de uitzendingen door. [RadioWereld.NL]

Eén reactie