Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic zet themakanaal Het Foute Uur op DAB+

Het themakanaal Het Foute Uur van Qmusic is nu ook landelijk op DAB+ te ontvangen. Sinds woensdag is het station te vinden op het nieuwe landelijke netwerk op kanaal 9C. Het Foute Uur heeft de plek van Qmusic Non-stop ingenomen, dat nu alleen nog op kanaal 11C te vinden is.

Het themakanaal Het Foute uur is een spin-off van het populaire radioprogramma dat dagelijks op het hoofdkanaal Qmusic te beluisteren is. En dat betekent non-stop de beste feestmuziek en guilty pleasures.

Dat Qmusic juist nu het Het Foute Uur op DAB+ zet is niet geheel toevallig. Juni is de Foute maand op Qmusic. Vrijdagavond start het station bovendien met een nieuwe Foute 1500.

Het Foute Uur is het derde themakanaal van Qmusic op DAB+. Naast Qmusic Non-stop is ook Qmusic Top 40 te beluisteren via digitale etherradio. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL