Jeroen Snel nieuwe weekendpresentator ‘Thuis op 5’ op NPO Radio 5

Jeroen Snel wordt de nieuwe vaste stem van ‘Thuis op 5’ in het weekend. Vanaf komend weekend is hij elke zaterdag- en zondagavond te horen in het late avondprogramma op NPO Radio 5 waarin relaxte muziek, mooie gesprekken en nieuws de boventoon voeren.

Foto: EO/Willem Jan de Bruin

Ik vind het een bijzondere eer om ieder weekend de luisteraar naar bed te brengen“, aldus Snel. “Juist in de laatste uren voor middernacht is het mooi om een sfeer te creëren waarmee je de dag fijn afsluit. Ik kijk het meest uit naar een persoonlijke en bijna intieme band met de luisteraar zo op de late avond.”

Radio is geen onbekend terrein voor Snel. In het verleden was hij te horen op NPO Radio 1 en muzieksamensteller voor programma’s op Radio 2 en 3. “Radio heeft altijd mijn passie gehad“, vervolgt Snel. “Als jonge jongen maakte ik radioprogramma’s die ik via een zelfgebouwde zender uitzond.” Nu mag hij dat dus gaan doen op NPO Radio 5.

Doordeweekse uitzendingen
Petra de Joode blijft de vaste presentator van de doordeweekse uitzendingen van Thuis op 5. Snel neemt het stokje over van Gerja Wolf die op zondagavond vier uur lang te horen is in ‘De Muzikale Fruitmand.’ Dat gaat ze vanaf september doen met een vast panel van wisselende EO-presentatoren. [RadioWereld.NL]