Search
Close this search box.

Rob Stenders vanaf volgende week terug op Radio Veronica

Rob Stenders is vanaf volgende week weer te horen op Radio Veronica. Een woordvoeder van de radiozender bevestigt tegenover RadioWereld.NL dat de deejay dinsdag 2 april terugkeert op het station. Stenders geniet sinds begin februari van een lange vakantie.

Foto: video still stream

De afgelopen twee maanden werd Stenders op Veronica vervangen door Niek van der Bruggen, die hiermee terugkeerde op het oude nest.

Vlak voor zijn vakantie werd bekend dat Stenders verbonden blijft aan Radio Veronica.

Net als in de laatste maand voor zijn vakantie moet Stenders het waarschijnlijk opnieuw zonder sidekick Caroline Brouwer doen. Een woordvoerder van Veronica kon hierover nog geen duidelijkheid geven.

Brouwer zwaaide half december af bij Veronica voor eveneens een lange vakantie. Het was de bedoeling dat ze 1 maart terug zou keren, maar op Instagram zegt ze dat haar terugkeer vertraging heeft opgelopen door een “vet uitgelopen verbouwing.” Saillant detail is dat Brouwer onlangs uit het deejay-overzicht op de site is gehaald. [RadioWereld.NL]